Jeg tilbyder

Bevægelsesglæde og kropsforståelse

Træning og forløb hos Cirkulær Sundhed

4

Personlig træning

Ud i det fri er personlig træning til dig, der vil have sved på panden og luft under vingerne. Træningen foregår i Marselisborg Mindepark, hvor vi bruger omgivelserne og kroppens fulde bevægelighed til at komme op i det høje gear og ud over de lige linjer. Alt du skal tænke på, er at møde op.

1

Kost, træning & holistisk kropsbevidsthed på 12 uger

Sund Fornuft et komplet forløb til dig som ønsker at etablere større forståelse og sammenhæng mellem krop og sind, fordi du tror på at ægte sundhed er summen af mange dele. Gennem 12 ugers tæt og personligt samarbejde, har vi fokus på kost, træning, bevægelse, nye vaner, selvindsigt og kontakten til kerne og iboende sundhed.​

"Super dygtig og kompetent behandling af Bettina. Skøn fornemmelse at kroppen bliver løsnet, og får flow gennem systemet. Med forsigtige spørgsmål og indlevelse i ens liv, får Bettina pejlet sig ind på, hvilke problemstillinger der skal arbejdes på – fysisk som psykisk. Bestemt en værdsat behandlingsform herfra."

Nita Gade Klient

"I dag var min første gang til behandling hos Bettina. Jeg blev mødt af et kæmpe smil og en varm og meget professionel behandler. Jeg har prøvet mange former for behandling i mit liv men jeg er helt blæst bagover. Samtidig fik vi nogle gode snakke om, hvordan krop og sind hænger sammen. Min næste behandling er allerede booket. De varmeste anbefalinger herfra."

Helle Toft Christensen Klient

"Bettina har en meget klar indføling af hvad der sker i din krop, hvor blokader sidder, hvad de kan stamme fra og hvordan hun vil hjælpe dig videre. Jeg følte mig tryg i en sådan grad, at jeg kunne rumme min egen totale sårbarhed, Derfor en kæmpe anerkendelse til Bettinas Nærvær, omsorg, kyndighed og professionalisme. Jeg er på ingen måder færdig med denne type behandling og jeg glæder mig til at gå endnu dybere. Tak."

Ellienora Sephorah Klient

"Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Bettina. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. En fantastisk tryg og tillidsfuld kropsterapi & de-armouring behandling. Så kvinde, kom afsted."

Maria-Louise Stagsted Falk Klient