Jeg tilbyder

Forløb hos cirkulær sundhed

Læs om forløb og behandlinger

a

Kropsterapi & De-armouring

Kropsterapi og De-armouring er en helhedsorienteret behandlingsform, som genopretter harmonien mellem krop og sind. Gennem metoden vækkes kroppens iboende og selvhelbredende kræfter, som afhjælper både fysiske, psykiske og mentale ubalancer. Tilgangen er blid, non invasiv og sker altid på kroppens præmisser. Det er betingelsen for, at en vedvarende og sommetider livsændrende effekt, på ny kan lagres i cellernes bevidsthed.

IMG_1248

Yoga & træningsforløb

LEVENDE Indefra & Ud er et holistisk online forløb til kvinder, som både vil se godt ud udenpå og have det godt indeni. Gennem en 7 ugers yoga og træningsrejse, bliver du hver uge introduceret for et nyt tema, som på forskellig vis bidrager til en sund, aktiv og bæredygtig livsstil. Forløbet er bygget op omkring forståelsen af det hele menneske, hvor balancen mellem krop, sind og sjæl er essentielt for livskvaliteten.

"Super dygtig og kompetent behandling af Bettina. Skøn fornemmelse at kroppen bliver løsnet, og får flow gennem systemet. Med forsigtige spørgsmål og indlevelse i ens liv, får Bettina pejlet sig ind på, hvilke problemstillinger der skal arbejdes på – fysisk som psykisk. Bestemt en værdsat behandlingsform herfra."

Nita Gade Klient

"I dag var min første gang til behandling hos Bettina. Jeg blev mødt af et kæmpe smil og en varm og meget professionel behandler. Jeg har prøvet mange former for behandling i mit liv men jeg er helt blæst bagover. Samtidig fik vi nogle gode snakke om, hvordan krop og sind hænger sammen. Min næste behandling er allerede booket. De varmeste anbefalinger herfra."

Helle Toft Christensen Klient

"Bettina har en meget klar indføling af hvad der sker i din krop, hvor blokader sidder, hvad de kan stamme fra og hvordan hun vil hjælpe dig videre. Jeg følte mig tryg i en sådan grad, at jeg kunne rumme min egen totale sårbarhed, Derfor en kæmpe anerkendelse til Bettinas Nærvær, omsorg, kyndighed og professionalisme. Jeg er på ingen måder færdig med denne type behandling og jeg glæder mig til at gå endnu dybere. Tak."

Ellienora Sephorah Klient

"Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Bettina. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse. En fantastisk tryg og tillidsfuld kropsterapi & de-armouring behandling. Så kvinde, kom afsted."

Maria-Louise Stagsted Falk Klient