Om mig

Hjertet bag

Mit navn er Bettina og i mere end 12 år har krop og sind, været min store passion. Personligt og professionelt.

Jeg er uddannet indenfor kostvejledning, personlig træning, kropsterapeutisk yoga og forskellige grene af kropsterapi med traumeinformeret tilgang.
(BAM + Tantric De-armouring Method & Arts TPT)

Det som dog har lært mig mest er ikke skolebænken, men skridt jeg selv har gået, og det tror jeg i særdeleshed er vigtigt at kunne sige, når vi taler ‘kroppens vej’, fordi dens levede sprog, visdom og vilje, ikke tilgås gennem hovedet.

De første erfaringer jeg gjorde mig i et univers af kropsforståelse, var som fitness atlet gennem en længere årrække, hvor jeg med mig fik, uvurderlige erfaringer og egenskaber omkring fysisk formåen, disciplin, forberedelse og målopnåelse men det lærte mig også, at den dybe kropslige iboenhed, ikke opstår gennem vilje og magt. Denne indre forbundethed har jeg senere hen måttet, og må stadig, skabe forbindelse til gennem langt mere subtile metoder og tilgange. De som vækker min sanselighed og en legemliggjort intelligens, som er svær at beskrive med det talte ord. Jeg tror i virkeligheden at det er denne kropslige forankring og hjemlighed vi alle søger, uden helt at vide, hvor vi skal lede, eller efter hvad. Og måske derfor har vi så travlt med at søge den udadtil, fordi vi indadtil mangler den.

For mig startede rejsen ned i kroppens dybde, ironisk nok, først rigtigt da jeg gjorde ende på min karriere som fitness atlet, og startede på min første kropsterapeutiske uddannelse. Her erkendte jeg, at sundhed var langt mere end bare mad og motion, og at dybe uopdagede lag i mine celler kaldte på at blive genbesøgt. Jeg husker også i særdeleshed, hvordan opdagelsen og omfanget af nervesystemets rolle gav mig en øjenåbner, om sammenhængen mellem krop og sind, som jeg i dag mener har potentiale til at forandre liv og måske på sigt, verden. Derfra har jeg mit kald.

Min tilgang og overbevisning er, at vi er født i en selvhelbredende og evigt foranderlig krop, som så hjertens gerne vil omfavne de glade, livslystne og empatiske væsner, vi er ment til at være. Sommetider kan det dog være svært at få øje på, når både indre og ydre verden støjer, men formår vi i det mindste at gøre vores egen bolig til et rart sted at være, vil vores oplevelse af verden omkring os, ligeledes ændre sig. Denne forandring kan se ud på mange måder og det er mit ønske, og ære, at dele den rejse, samt mine erfaringer, med andre kvinder på samme færd.

Cirkulær sundhed

Kost, træning og holistisk kropsforståelse.

Ikke-navngivet

Personlig Træning

Ud i Det Fri er personlig træning til dig, der vil have sved på panden og luft under vingerne. Træningen foregår i Marselisborg Mindepark, hvor vi bruger omgivelserne og kroppens fulde bevægelighed til at komme op i det høje gear og ud over de lige linjer. Alt du skal tænke på, er at møde op.

12 uger med kost, træning og holistisk kropsforståelse.

Sund Fornuft et komplet forløb til dig som ønsker at etablere større forståelse og sammenhæng mellem krop og sind, fordi du tror på at ægte sundhed er summen af mange dele. Gennem 12 ugers tæt og personligt samarbejde, har vi fokus på kost, træning, bevægelse, nye vaner, selvindsigt og kontakten til kerne og iboende sundhed.